Príprava:
1. Odtrhnite okraj vrecúška.
2. Vyberte vrecko obsahujúce pohlcovač kyslíka (nehorľavé vrecko obsahujúce oxid železa pohlcujúce vlhkosť).
3. Do vrecúška nalejte horúcu vodu (malé balenie 300 ml/veľké balenie 450 ml) a zamiešajte.
4. Uzavrite vrecúško a obsah ponechajte rehydratovať.
5. Po 8 minútach zamiešajte, prípadne dochuťte.
Pokrm je možné konzumovať priamo z vrecúška alebo podľa potreby servírovať na tanier.
Bez použitia umelých konzervantov :
Vďaka uprednostňovanému použitiu prírodných ingrediencií pred umelými prísadami majú pokrmy Summit to Eat vynikajúcu prírodnú arómu.
Aké sú výhody vymrazovaných potravín?
Vzhľad – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávajú svoj pôvodný tvar a štruktúru, na rozdiel od potravín sušených na vzduchu, ktoré sa zmenšujú a scvrkávajú v dôsledku vysokej teploty spracovania. Stačí pridať vodu a počas niekoľkých minút potraviny vrátite do ich pôvodnej podoby.
Chuť – chutia rovnako dobre ako čerstvé. Vymrazovanie odstráni vodu, nie chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovajú prakticky všetky svoje chute, vitamíny a nutričný obsah.
Hmotnosť - váži menej ako čerstvé. Vymrazovaním sa potraviny zbavia 98% vody. Tým sa výrazne zníži hmotnosť, čo uľahčuje manipuláciu a znižuje náklady na dopravu. Napríklad 10 kg jahôd váži iba 1 kg po vymrazení - jednu desatinu svojej pôvodnej váhy! Rýchlo sa však môžu rehydratovať späť do svojej pôvodnej hmotnosti.
Dlhá trvanlivosť – vymrazované potraviny je možné skladovať niekoľko rokov pri izbovej teplote bez akéhokoľvek poškodenia alebo znehodnotenia. Záručná doba 7 rokov od dátumu výroby.
Nízke náklady skladovania - pretože môžu byť uložené v izbovej teplote, nevyžadujú nákladné studené alebo chladené skladovacie priestory, takže je uskladnenie oveľa lacnejšie
Výrobca | STE |
Značka | STE |
Nutriční hodnota | 608 kcal | |
Bílkoviny | 18,2 g | |
Sacharidy | 55,8 g | |
Z toho cukry | 8,9 g | |
Tuky | 36,9 g |
Tento internetový obchod ukladá súbory cookie, aby mohol správne fungovať. Používaním našich služieb súhlasíte s ich používaním.